avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am discutat timp de 3 luni cu un broker de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am discutat timp de 3 luni cu un broker de credite, ...

Buna ziua, am discutat timo de 3 luni cu un broker de credite, simulare etc, mi s-a spus ca totul este in regula, se aproba. Am vandut imobilul, si apoi mi s a spus ca nu este nimic in regula. Pot da in judecata acea persoana pentru informatiile complet eronate, care au dus la faptul l ca am ramas fara casa, fara credit? Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2025
LoredanaM18, utilizator
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 09:39, 30 Aprilie 2025
Buna ziua, sunt necesare mult mai multe detalii despre situatia dvs. Nu se intelege nimic din problema pe care incercati sa o expuneti.
-am tinut legatura cu un broker de credite, a cerut detaliile necesare simularii, mi s-au expus diverse oferte ale bancilor, asigurandu-ma ca fara probleme ne incadram la creditul respectiv
-pe baza acestui lucru, s-a vandut imobilul in care locuiam, am mers la semnarea creditului la aceasta firma de brokeri, m-a preluat altcineva si practic a zis ca nu este deloc asa cum mi s-a spus, nu ma încadrez etc.
- acum nu am nici unde locui, din cauza incompetenței broker ului care a spus ca este totul in regula, când nici nu știa ce face

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, sunt necesare mult mai multe detalii despre situatia dvs. Nu se intelege nimic din problema pe care incercati sa o expuneti.

Trebuie analizate documentele, corespondenta purtata cu brokerul. Solicitati o consultanta juridica unui avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ceva nu se leaga din cele ce spuneti. La un "broker de credite" se merge atunci cind doriti sa luati un credit. Daca doresti un credit, de ce ati vandut apartamentul? Ce sa faceti cu banii? Care e aranjamentul? Miroase putin a inselatorie. Daca v-a spus ca va incadrati la banca X puteati merge direct la banca. De ce sa folosesc si sa platesc un intermediar? Oricum va doresc scucces!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mie nu mi se pare greu de înțeles ca voia sa ia credit pt alta casa și a vândut sa dea avans și ce mai trebuie.

Dvs puteati vb chiar la banca, niciodată nu aveti garanția ca obtineti , dvs depuneti cerere și se aproba sau nu. Brokerul a oferit o analiza, nu o garanție.

Alte discuții în legătură

Acceptare dosar prima casa, refuz preaprobare, venituri din pfa FlorinDP FlorinDP Buna ziua, Am fost la mai multe banci pentru a depune actele pentru credit prima casa. Veniturile mele sunt din PFA (caen 7112 Activitati de inginerie si ... (vezi toată discuția)
Prima casa ada_mazuru ada_mazuru Prima casa sau finantare pentru casa. De ce acte am nevoie ca sa obtin un credit pentru prima casa sau finantare la blocurile noi pentru un apartament. ... (vezi toată discuția)
Înșelat la banca santander (austria) Robert austria Robert austria Buna ziua ...locuiesc in austria de 5 luni si muncesc ! Am cerut un credit la banca si sa aprobat 9000 cu dobanda de 13.99 ( iar 2000 euro opriti pt o ... (vezi toată discuția)