avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard intre proprietatea mea si drumul de acces al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard intre proprietatea mea si drumul de acces al vecinului

Buna ziua,
Vreau sa schimb gardul intre proprietatea mea si drumul de acces al vecinului. Tin sa precizez ca vecinul a pus vita de vie pe drumul sau de acces. Tb sa am acordul lui pt a schimba gardul de lemn care s-a distrus din cauza radacinilor de vita de vie. Mai presus de toate vecinul vrea sa pun gardul drept nu cum este hotarul la momentul actual, asa drumul lui se largeste cu 50 cm intrand in proprietatea mea. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Limitele unei proprietati si norme de convietuire eftei-03 eftei-03 Buna seara Va rog frumos sa ma lamureasca cineva si pe mine in urmatoarele probleme: 1.) –am o casa veche ,pe care am cumparat-o de la parintii mei ... (vezi toată discuția)
Fereastra spre casa vecinului AnalyaYna AnalyaYna Buna ziua,mama mea detine o casa la tara construita acum mai bine de 50 de ani si are la una din camere o fereastra(in partea de nord). Prin acesta fereastra ... (vezi toată discuția)
Gard nou lazer_454 lazer_454 va salut.am un gard vechi construit de noi si vreau sa construiesc unul nou,; soclu + plasa sudata unde vine prins policarbonat mat care nu se vede dar trece ... (vezi toată discuția)