Andreea Dorohoi 
	    	Utilizator

Andreea Dorohoi 
	    	Utilizator	    

suprafetele sunt intabulate?
 Andreea Dorohoi, utilizator
 Andreea Dorohoi, utilizator 	
			 adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

Andreea Dorohoi 
	    	Utilizator

Andreea Dorohoi 
	    	Utilizator	    

Dacă nu cădeți de acord asupra unui aranjament, va trebui să mergeți în instanță. Consultați un avocat fiindcă este vorba de ceea ce veți cere instanței să judece. Nu înțeleg de ce e nevoie de acordul vecinului pentru ca să faceți măsurătorile pe terenul rămas neintabulat. În orice caz, dacă veți solicita și obține servitutea de trecere, terenul dinspre drum va pierde mult din suprafața
 adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 daniela_serb	                   

As avea o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva.
Vreau sa cumpar o parcela  de teren situata langa un drum de servitute,dar care nu este evidentiat ... (vezi toată discuția)
	                    daniela_serb	                   

As avea o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva.
Vreau sa cumpar o parcela  de teren situata langa un drum de servitute,dar care nu este evidentiat ... (vezi toată discuția)

bond29500	                   

Buna ziua!As dori sa ma lamuriti intr-o problema.
In urma cu 20 de ani parintii mei au vandut 118 mp de teren din lotul de 418 mp.Pe acel teren proprietarul a ... (vezi toată discuția)
	                    bond29500	                   

Buna ziua!As dori sa ma lamuriti intr-o problema.
In urma cu 20 de ani parintii mei au vandut 118 mp de teren din lotul de 418 mp.Pe acel teren proprietarul a ... (vezi toată discuția)

babysee	                   

Buna ziua,
situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: a existat un lot in suprafata de aprox. 3000 mp; in 1998 am cumparat din acest lot suprafata de ... (vezi toată discuția)
	                    babysee	                   

Buna ziua,
situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: a existat un lot in suprafata de aprox. 3000 mp; in 1998 am cumparat din acest lot suprafata de ... (vezi toată discuția)