avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, suntem trei surori, ambii parinti sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, suntem trei surori, ambii parinti sunt decedati, s ...

Buna ziua, suntem trei surori, ambi parinti sunt decedati, s a facut sucesiunea Dar nu s a facut cadastrul la casa si terenul mostenit. Pot sa fac donate pe partea mea la nepoata mea , farà cadastrul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:26, 29 Aprilie 2025

Emilia botea a scris:

Buna ziua, suntem trei surori, ambi parinti sunt decedati, s a facut sucesiunea Dar nu s a facut cadastrul la casa si terenul mostenit. Pot sa fac donate pe partea mea la nepoata mea , farà cadastrul? Multumesc

C'è trebuie sa fac pentru a dona partea mea din sucesiune ?
cadastru si intabulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!un contract de donatie poate fi modificat ,cu un alt ... SunnyXxxX SunnyXxxX Bună ziua!Un contract de donatie poate fi modificat ,cu un alt contract sub semnătură privată (act secret)? Părinții fac contracte de donații cu ambii ... (vezi toată discuția)
Se admite donatia cotei parti de teren in indiviziune? mariapopescu mariapopescu Tata este comostenitor cu o nepoata,ambii fiind mentionati in titlul de proprietate care-i pe numele mamei lui decedate.In situatia data tatal imi poate dona ... (vezi toată discuția)
Mesajul meu LiaTh LiaTh Bună ziua, Sunt moștenitoare împreună cu încă 3 frați pe 4 HA de pământ intr-un sat din Județul Dolj Avem un ACT NOTARIAL la gramadă dat de ... (vezi toată discuția)