avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am întocmit documentația pentru desprinderea și ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am întocmit documentația pentru desprinderea și înființarea ...

Am întocmit documentația pentru desprinderea și înființarea unei asociații de proprietari de scară a blocului. La judecătorie ne-a respins cererea pentru acordarea personalității juridice pe motiv că nu avem decizia majorității membrilor asociației mamă. De precizat că asociația mamă nu este înscrisă la judecătorie de peste 20 ani și nici nu intenționează. Nu are cont bancar, nu are o conducere statutara. Pe scară avem un vecin care a transformat apartamentul intr-un focar de infecție, neavând utilități (energie electrică, gaze și apă) de peste 15 ani) si cu datorii peste 12000 lei. Ce putem face? Noi vrem să dobândim personalitate juridică pentru a-l acționa legal în judecată.

Alte discuții în legătură

Lipsa conventie intre asociatii de proprietari constituite pe scari denissse denissse Sunt presedintele unei asociatii de proprietari care s-a constituit pe o scara de bloc prin desprinderea din vechea asociatie de locatari care functiona pe tot ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari, bloc cu 2 scari vrem separare de scara 2 daedalus daedalus Buna seara, Suntem o asociatie de proprietari (un bloc cu 2 scari) cu un administrator sa zicem putin dezinteresat.... Am dori ft tare sa ne separam ca si ... (vezi toată discuția)
Cum preluam debitele scarii la desprinderea din vechea asociatie de proprietari flory_a42 flory_a42 Dupa constituirea asociatiei de proprietari la nivelul scarii,judecatoria acordand personalitate juridica asociatiei,care este procedura corecta de desprindere ... (vezi toată discuția)