avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua ,nu am ridicat alocația copilului timp de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua ,nu am ridicat alocația copilului timp de 4 Ani, ...

Bună ziua ,nu am ridicat alocația copilului timp de 4 Ani, din 2021 și mi-a spus doamna de la clișeu ca pierd un an .Ce pot face în aceasta situație? MULȚUMESC
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:57, 29 Aprilie 2025
Buna ziua, nimic,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde nu ati ridicat-o?

Dacă alocația nu a fost încasată pentru o perioadă lungă de timp, legea permite recuperarea acesteia pentru maximum 3 ani retroactiv.
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu puteți face nimic, este culpa dvs că nu v-a interesat să ridicați alocația.
Drepturile bănești mai vechi de 3 ani se prescriu, conform legii în vigoare.
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort naicul1968 naicul1968 domnilor avocati,rog ca sa fiu indrumat spre urmatorii pasi ptr solutionarea divortului,faptele sunt urmatoarele:am fost actionat in tribunal ptr desfacerea ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil damian71 damian71 Buna am si eu o intrebare nepotul meu e nascut in spania are 8 ani nu a beneficiat de nici o alocatie din romania pina acum. Are dreptul la alocatie din ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru un bebe data altei persoane ciciilo ciciilo Buna ziua. Incepand cu luna ianuarie trebuia conform dosarului depus in decembrie 2010 trebuia sa ne vina alocatia de 200lei pt bebe. Am asteptat degeaba pana ... (vezi toată discuția)