avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, dacă am poprire pe salariu, mai pot fi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, dacă am poprire pe salariu, mai pot fi codebitor ...

Bună ziua, dacă am poprire pe salariu, mai pot fi codebitor la un împrumut?
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 06:34, 30 Aprilie 2025
Nu. Cine ar mai avea incredere sa va accepte ca girant.
Am pus o întrebare firească, credeți că era nevoie de asemenea răspuns dur?

Dapix a scris:

Nu. Cine ar mai avea incredere sa va accepte ca girant.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Banca face consultarea bazelor de date (ANAF, ONRC, judecatorii, executari). Cand apare executarea, asa calculeaza ca nu mai raman suficiente venituri pentru acoperirea creditului nou (risc ridicat de neplata).

Dar ca si idee sunt unele IFN-uri care va accepta cu situatia Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune instanta coplatitor laura-jurist laura-jurist buna ziua un coplatitor ( nu girant) care refuza sa isi indeplineasca obligatia de plata a unui credit, in solidar cu imprumutatul principal, poate fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. robert88 robert88 Am o mare intrebare. Am un overdraft la cardul de salarii si un card de cumparaturi...amandoua goale.... Ce imi poate face banca daca eu sunt in ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa scoaterea la licitatie a apartamentului. mire1968 mire1968 In urma unui credit garantat cu ipoteca din cauza mai multor motive , nu am mai reusit sa platim ratele si apartamentul a fost vindut la licitatie cu o suma ... (vezi toată discuția)