avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca retrogradam pe cineva pentru 60 de zile, in afara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca retrogradam pe cineva pentru 60 de zile, in afara de decizia ...

Daca retrogradam pe cineva , petru 60 de zile,in afara de decizia de retrogradare si inregistrarea in Revisal, trebuie facut si act aditional?Am specificat in decizie, din ce functie,in ce functie trece?De la ce salariul,la ce salariu ,dar locul de munca este in aceiasi sectie de productie.Trebuie facut act aditional?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 29 Aprilie 2025
Se emite doar decizie , nu si act aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradare abuziva geosau geosau in 25 ianuarie 2010 am fost retrogradat din functia de casier la cea de manipulatnt marfa,am inteles ca retrogradarea nu poate depasi 60 de zile. eu am stat in ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie melolontha melolontha in urma cu 7 zile am fost retrogradat din functie cu micsorare de salar pe motiv ca am plecat in concediu si nu mi-a pasat de problemele firmei .Carerea de ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie!!! florinache florinache Buna ziua, Sunt angajat la o societate cu contract de munca perioada nedeterminata, ca tehnician retele, nu mi s-a comunicat nici o fisa de post la ... (vezi toată discuția)