avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii

Bună ziua. Am o intrebare la care am rugamintea sa îmi raspundeti: un secretar de scoala are dreptul sa aibă cumul de functii la același angajator pentru același post de secretar în același interval de lucru?
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2025
Loker7, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 1 Mai 2025
Acesta nu este cumul de functii ...cumul de functii, parerea mea, este ca trebuie sa fie functii diferite.
Va mulțumesc mult pentru promptitudinea răspunsului dvs. Și atunci...situația este legala? acest secretar are o norma jumatate(0,5 este la.cumul în edusal).

Cornel Vasile a scris:

Acesta nu este cumul de functii ...cumul de functii, parerea mea, este ca trebuie sa fie functii diferite.

Poate avea cumul dar funcțiile trebuie sa fie diferite, în opinia mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functie secretar scoala ILDIKOETEL ILDIKOETEL Dacă o persoană ocupă funcția de secretar cu norma întreagă la o școală, poate să ocupe, prin cumul, încă o jumătate de normă de secretar ... (vezi toată discuția)
Dacă o persoană ocupă funcția de contabil cu jumătate de ... Buiu Veronica Buiu Veronica Dacă o persoană ocupă funcția de contabil cu jumătate de normă la o școală, poate să ocupe, prin cumul, încă o jumătate de normă de secretar la ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii in invatamant Allegria Allegria Buna ziua, Va rog sa imi raspundeti daca in situatia in care intr-o scoala o secretara intra in concediu medical , secretara sef poate avea, prin cumul doua ... (vezi toată discuția)