avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. In articolul publicat de Simona Voiculescu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. In articolul publicat de Simona Voiculescu in data ...

Buna ziua. In articolul publicat de Simona Voiculescu in data de 17.04.2025 pe Avocatnet referitor la concediile medicale care nu trebuie raportate in REGES ONLINE ca suspendare a contractului individual de munca, se face referire la concediile medicale pt accidente de munca si boli profesionale, risc maternal si ingrijire pacient cu afectiuni oncologice. Va rog explicati de ce nu ar trebui raportate aceste concedii medicale (care suspenda CIM) in REGES, deoarece din articol nu reiese care este baza legala a acestei afirmatii. Multumesc. www.avocatnet.ro/articol_693...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:08, 30 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In registru se completeaza perioada, cauzele de suspendare și data încetării suspendării contractului individual de muncă.

Potrivit principiului ,,unde legea nu distinge nici interpretul nu trebuie să distingă”, aceasta semnificând că noi nu putem adăuga sau exclude cazuri care duc la suspendarea c.i.m., indiferent daca vorbim de o suspendare de drept (art.50 C.mun.) sau de o suspendare facultativa ( art,51, 52 , 54 C.mun.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme revisal Daliborka Daliborka Buna ziua in urma reinstalarii revisalului 6.0.4 am intampinat probleme , cand am dat clik \"generare registru\" mi-a aparut eroarea:\"exportul nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz alina_puff alina_puff Buna ziua, In cauzul in care se primeste o notificare precum ca angajatorul isi restrange activitatea si iti da preavizu de 20 de zile trebuie lucrate si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog să mă lămuriți și pe mine într-o situație ... leo2000ro leo2000ro Buna ziua, va rog să mă lămuriți și pe mine într-o situație legata de depășirea concediului medical fara avizarea comisiei de expertiza a muncii. Sunt ... (vezi toată discuția)