avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, este vorba despre un contract de locatiune ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, este vorba despre un contract de locatiune incheiat. ...

Buna ziua, este vorba despre un contract de locatiune incheiat. Locatorul emite pretentii pentru plata indicelui de inflatie dupa incheierea contractului pe motiv ca s-a omis la calcul pe ultimul act aditional desi era mentionat acest lucru in contract.
Intrebarea mea este daca platim sau nu aceste facturi reprezentand regularizare chirie cu indicele de inflatie.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:30, 6 Mai 2025
valabilitatea contractului se intinde si asupra actelor aditionale, dupa eliminarea celor care se contrazic. daca raman lucruri neclare, ele trebuie agreate. altfel se poate ajunge la incetarea contractului. evaluati avantajele si posibilele pagube si hotarati-va
poate nu m-am exprimat bine...contractul a fost finalizat.Dupa doua luni de la finalizare am primit factura cu renegocierea chiriei cu indicele de inflatie retroactiv pe 3 ani.
mda, e ciudat... insa fiecare cu parerea lui. indiferent de asta, puteti protesta/ refuza factura respectiva. daca insa fiecare dintre parti isi va pastra parerea, rezolvarea este in instanta. probabil ca veti primi o citatie, la un moment dat. depinde si de suma pretinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare tuturor!as vrea sa imi spuna si mie cineva care sunt ... alex_cernea alex_cernea salutare tuturor!as vrea sa imi spuna si mie cineva care sunt consecintele nerespectarii clauzelor dintr un contract de inchriere?concret este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Clauze contract inchiriere spatiu comecial er0s22 er0s22 Buna ziua Pentru ca m-am lovit e problema asta in trecut cu un spatiu al carui proprietar s-a schimbat fiind executat de ANAF iar noul proprietar mi-a marit ... (vezi toată discuția)
Cesiune inchiriere intre firme Butterfly2014 Butterfly2014 Buna seara! Sotul meu are doua firme, pe prima are un contract de inchiriere pentru un spatiu comercial. Ar vrea sa cesioneze acest contract catre cealalta ... (vezi toată discuția)