avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am un copil minor care a mostenit un apartament eu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am un copil minor care a mostenit un apartament eu aveam deja ...

Am un copil minor care a mostenit un apartament eu aveam deja buletinul facut la acea adresa ,baiatul are certificat de mostenitor iar eu sunt imputernicita lui pana devine Major, acum mi se spune ca nu pot sa mi fac alt buletin acolo (pentru ca mi expira) desii totul e pe numele meu facturi impozit gunoi intretinere

Alte discuții în legătură

Intrarea in asociatia de proprietari AMS1 AMS1 Buna ziua, Am o nelamurire - in clipa in care un apartament se cumpara/mosteneste sau se dobandeste prin orice alt procedeu legal, noul proprietar preia ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat teren pe numele meu, am acte pe teren... Monalisa and Monalisa and Bună seara am și eu o întrebare am cumpărat teren pe numele meu am acte pe teren toate actele impozit plătit totul în ordine am și casa făcută recent ... (vezi toată discuția)
Sa il dau sau nu in judecata pentru stabilirea paternitatii? Liliana13 Liliana13 Buna ziua. In sfarsit am gasit un loc unde sa imi spun oful si sa aud parerile unor oameni demni sa mi raspunda. Am stat cu un baiat, s a mutat la mine, am ... (vezi toată discuția)