avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1373 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, vecinul meu și-a plantat platani în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, vecinul meu și-a plantat platani în fața casei ...

Bună ziua, vecinul meu și-a plantat platani în fața casei mele, la 2m de gard. Platanii au 12m în momentul de față și știu ca ajung la înălțimea de 30m, mai au puțin și ajung deasupra casei și îmi este frică că o să-mi înfunde burlanele cu frunze. În fiecare toamnă strâng câte un bidon de frunze pe zi, curtea mea arată în ultimul hal, mi-au ajuns frunzele în garaj , la ușa casei si mi-a înfundat rigolele de la garaj și de la poartă,mi-a intrat apă în garaj pentru ca sunt mereu pline de frunze. L-am rugat să-i taie mai scurți dar refuză, ne înjură și ne amenință că ne joacă în picioare pentru ca el este consilier local într-o comună de lângă oraș și că poliția și oricine tremură în fața lui. Menționez ca acesta i-a plantat intenționat în fața casei mele pentru a-mi face mizerie în curte și umbră, pomii sunt plantați la 14m distanță de casa lui, sunt plantați doar cat ține curtea din fața casei mele. Ce putem face cu acești pomi? Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vecinul meu și-a plantat in toamna niște arțari ... Daniela1092 Daniela1092 Buna ziua, vecinul meu și-a plantat in toamna niște arțari sau plopi ( nu știu exact ce sunt) pe porțiunea din fata casei mele. Initial plantase doar 3, ... (vezi toată discuția)
Despre arborii ale caror craci stau pe proprietatea vecina nedelcealuciana nedelcealuciana locuiesc la curte, vecinul meu are un stejar foarte mare si batran, care a fost plantat la max. 1m de la gardul comun.Cracile acesti stejar sunt indreptate ... (vezi toată discuția)
Plantatia de salcami din curtea vecinului meu. Aura-aura Aura-aura Am o situatie cu vecinul care a plantat salcami la o distanta mai mica de 2 m fata de gardul ce desparte proprietatea mea de a lui. Asa cum scrie in codul ... (vezi toată discuția)