avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, vecinul meu și-a plantat in toamna niște ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, vecinul meu și-a plantat in toamna niște arțari ...

Buna ziua, vecinul meu și-a plantat in toamna niște arțari sau plopi ( nu știu exact ce sunt) pe porțiunea din fata casei mele. Initial plantase doar 3, dupa care a mai plantat inca 4.Mai exact 7 arbori cu o distanta de 1m intre ei. Scopul lui este sa imi faca umbra in fata casei, afirmatie facuta chiar de el. Problema este ca mi-au ajuns frunzele in garaj si in rigolele de la garaj. La ora actuala arborii au o inaltime de 6m. Din cafe am citit pot ajunge la peste 20m inaltime. Au fost plantati la 2m de gard. Pe restul terenului si-a plantat doar plante decorative. Se poate face ceva?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vecinul meu și-a plantat platani în fața casei ... Daniela1092 Daniela1092 Bună ziua, vecinul meu și-a plantat platani în fața casei mele, la 2m de gard. Platanii au 12m în momentul de față și știu ca ajung la înălțimea de ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecin - plopi langa gard manoci manoci Buna ziua! Asi aveam o intrebare. Ce pot sa fac cu vecinul, ca sa oblig sa taie plopile de langa gard. Am cumparat o casa cu o gradina mare, si cu un teren ... (vezi toată discuția)
Plantatia de salcami din curtea vecinului meu. Aura-aura Aura-aura Am o situatie cu vecinul care a plantat salcami la o distanta mai mica de 2 m fata de gardul ce desparte proprietatea mea de a lui. Asa cum scrie in codul ... (vezi toată discuția)