avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara Am o fetita de 1 an si 3 luni La nastere ea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara Am o fetita de 1 an si 3 luni La nastere ea a fost ...

Buna seara
Am o fetita de 1 an si 3 luni
La nastere ea a fost diagnosticata cu o malformatie cardiaca
Din aceste motive a fost nevoie de certificat de lastere la urgenta fetita fiind trecuta pe numele meu si cu o liniuta la numele taticului
Acum ca fetita este sanatoasa si nu mai e necesar sa umblam pe la spitale cu certificatul de nastere am vrea sa trecem si taticul in certificat
Ce putem face ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:15, 1 Mai 2025
Bănuiesc ca sunteți necasatorita. Tatal poate recunoaste copilul la starea civila și ii poate da și numele sau. Mergeti impreuna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea copilului dupa casatorie Onixonn Onixonn Buna ziua ! Am o fetita de un an si jumatate care nu este recunoscuta de tata.la rubrica tata in certificat fiind liniuta ea purand numele meu.In momentul de ... (vezi toată discuția)
Care este procedura ca sa il pot inregistra pe tatal biologic pe certificatul de nastere al copilului? GeorgianaAndronic GeorgianaAndronic Buna ziua. Am o fetita de 3 ani jumate. Dupa ce am nascut-o am facut singura certificatul de nastere iar acolo unde trebuia trecut tatal am preferat sa ramana ... (vezi toată discuția)
Ceritificat de nastere romanesc mirelaanca mirelaanca va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema care nu reusim so intelegem: am un baietel de 11 luni si am mers sai fac certificatul romanesc la ambasada in ... (vezi toată discuția)