avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , sunt in urmatoarea situatie am cumparat o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , sunt in urmatoarea situatie am cumparat o proprietate ...

Buna ziua , sunt in urmatoarea situatie am cumparat o proprietate aflata la 5 km de localitate , din actele de proprietate a celui care a vandut terenul este extravilan din care 868 mp este curti constructii , are constructie C1 si C2 , a fost dobandita prin decizia instantei ( uzucapiune ) ,constructie edificata in 1956 , cum se trateaza aceasta situatie daca vreau sa construiesc sau sa extind constructia actuala .Este situatie aparent contradictorie cu legile din 2025 , dar mentionez ca actele spun ca am.o constructie tip locuinta in extravilan , dar daca doresc alta constructie pe acest teren curt constructii aflat in extravilan sunt conditionat de legile in vigoare .

Alte discuții în legătură

Lamuriri cu privire la un extras de carte funciara, intabulare drept de proprietate absent pentru unele corpuri de cladire luciantiseanu luciantiseanu Buna ziua! Continuand aventura mea in incercarea de a-mi cumpara o casa (am mai postat o intrebare pe acest subiect), impreuna cu banca am descoperit o noua ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate - constructie fara autorizatie pe teren in propr. IonValentin IonValentin Am dobandit in 1990 casa pe terem 100mp. si curte 94,62mp. Pe terenul liber de constructii ( 94,62 mp. curte ) mi-am propus sa construiesc in 1991 o cladire ... (vezi toată discuția)
Proprietar al unei constructii situata pe terenul dobandit intre timp de o alta persoana. IonValentin IonValentin Am dobandit in anul 1990 - casa pe terem 100mp. si curte 94,62mp. Pe terenul liber de constructii ( 94,62 mp. curte ) mi-am propus sa construiesc in 1991 o ... (vezi toată discuția)