avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am avut un incident pe trecerea de pietoni ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am avut un incident pe trecerea de pietoni care a ...

Buna ziua.
Am avut un incident pe trecerea de pietoni care a avut ca urmare un dosar penal, care s-a terminat cu clasarea cauzei (mentionez ca pietonul nu a avut nimic) Ghinionul a facut ca rezolutia sa se produca in aceeasi zi cu prelungirea dovezii de circulatie. M-am prezentat la ghiseul politiei rutiere, iar domnul de la ghiseu mi-a comunicat ca dovada nu e valabila si ca nu ar trebui sa conduc masina, riscand un dosar penal. Am asteptat decizia politiei care stipula ca pedeapsa de 90 de zile intra in vigoare la incetarea dovezii. M-am prezentat din nou la politia rutiera cerand explicatii. Mi-au comunicat ca vor reanaliza cazul si ma vor informa. Evident ca nu m-a informat nimeni si m-am prezantat din nou la politia rutiera. Mi-au comunicat ca decizia ramane cea primita de la politie. Desi aveam dreptul sa conduc masina din cauza lor nu am facut- o. Asa ca eu mi- am ineput pedeapsa cu doua luni inainte si voi continua inca trei luni. Ce as putea face in acest caz. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:49, 2 Mai 2025
Nu aveți ce face, așteptați sa treacă suspendarea de 90 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut, dar nu suspendat! andreiutzul andreiutzul Buna ziua, sunt nou pe aici si nu stiu daca s-a mai discutat problema asemanatoare cu a mea pe aici, desi am citit destule topicuri. Problema este ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto plus testare decarrera decarrera Am condus masina unei prietene si avea numerele de inmatriculare provizorii expirate.Am fost oprit de un echipaj de politie si am primit o amenda de 360 de lei ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar penal - accident rutier cu victima GeorgescuIONN GeorgescuIONN Clasare dosar penal - accident cu victima Buna ziua, Am avut ghinionul acum un an sa-mi sara o persoana aflata in stare de ebrietate in fata masinii pe ... (vezi toată discuția)