avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arest la domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arest la domiciliu

Buna ziua.Va rog să-mi spuneți,daca o sentință de 8 luni cu închisoare,la apel se poate transforma în arest la domiciliu sau munca in folosul comunității sau orice altceva.Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Stef_74 , utilizator 12:54, 3 Mai 2025
Buna ziua. Sentință de 8 luni cu închisoare, cu executare in detentie?
Da,sentința este de 8 luni de închisoare și amendă penală.

trandafir2 a scris:

Buna ziua. Sentință de 8 luni cu închisoare, cu executare in detentie?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prezentati va in apelul formulat de dvs. Sustineti va apelul corespunzator.
Si, daca sunt indeplinite conditiile, solicitati suspendarea executarii pedepsei.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, băiatul meu a avut de executat o pedeapsa de 1 an ... vantelus vantelus Bună ziua, băiatul meu a avut de executat o pedeapsa de 1 an și 4 luni cu suspendare și 60 de zile de munca în folosul comunitatii, în baza art. 336 ... (vezi toată discuția)
Carei instante se adreseaza cererea de schimbare a regimului de detentie catinf catinf Buna ziua, Un condamnat (delapidare) dupa fond si apel, care executa o pedeapsa cu executare, vrea sa ceara schimbarea regimului de detentie din penitenciar ... (vezi toată discuția)
Discuție deschisă în drept penal - probleme serioase cu dreptul ... vantelus vantelus Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul Bună ziua, băiatul meu a avut de executat o pedeapsa de 1 an ... (vezi toată discuția)