avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Salut! Vreau sa stiu daca ma incadrez pe asistenta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Salut! Vreau sa stiu daca ma incadrez pe asistenta juridica gratuita.

Salut! Am mai multe probleme pe care vreau sa le rezolv si vreau sa stiu daca beneficiez de asistenta juridica gratuita. Am un dosar care trebuie judecat la CCR deci e pe fond dar e castigat in apel. Problema din acel dosar e ca PV ul a fost facut in lipsa cu toate ca am fost prezent si am semnat PV ul, de la acel PV am fost si executat silit prematur inainte sa fac apel ca sa castig pe lex mitiori si cand am dat certificatul de legalizare am primit banii inapoi ca motivare rest amenda(nu-mi place motivarea) vreau sa vad daca pot sa fac dosarul pe asistenta juridica gratuita si vreau sa stiu daca ma incadrez conform legii. Precizez ca nu mai lucrez si ignorand parintii mei nu am familie.

Alte discuții în legătură

Consultanta juridica ndb ndb Un cald salut tuturor, Va rog sa ma dumiriti in urmatoarea situatie: - RADET-ul a intentat proces asociatiei noastre pentru ca le-au fost furate ... (vezi toată discuția)
Justitie corupta sau incompetenta? marian popa marian popa am CIM cu concurs si angajare pe o perioada nedeterminata angajatorul m-a dat afara fizic fara decizie simplu de astazi nu mai vii la munca. Pe fond am ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca zidaru zidaru Am primit hotararea judecatoreasca prin care fostul angajator e obligat sa imi plateasa drepturile salariale cuvenite in valoare de 13000 lei.Nu este semnata ... (vezi toată discuția)