avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, deoarece buletinul fiicei mele a expirat ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, deoarece buletinul fiicei mele a expirat trebuie ...

Bună ziua, deoarece buletinul fiicei mele a expirat trebuie sa depunem documentele necesare, eu și soțul meu avem act cu renta viagera pentru soacra mea, este nevoie și de prezenta ei pentru a depune documentele?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:48, 3 Mai 2025
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza de renta viagera antonia72 antonia72 In 2001 am cumparat un apartament.eu eram plecata din tara si am trimis banii fostei mele soacre . Ea a luat apartamentul urmand ca la revenirea mea in tara ... (vezi toată discuția)
Cum pot justifica respectarea contractului de intretinere cu uzufruct viager Florya Florya Buna ziua! Soacra mea a facut impreuna cu mine si sotul meu un contract de intretinere cu uzufruct viager. Noi muncim in strainatate cu contract . Sotul meu ... (vezi toată discuția)
Donatie sau ctr de vz cumparare c scdamira scdamira Buna ziua! Soacra mea are un teren pe care am construit o casa.Acum e momentul sa trecem acest teren pe numele sotului meu.Sotul meu mai are 2 surori, iar ... (vezi toată discuția)