avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vă salut ! Am pierdut un proces cu poliția , și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vă salut ! Am pierdut un proces cu poliția , și spune în ...

Vă salut ! Am pierdut un proces cu poliția , și spune în sentința ca pot face apel în 30 zile de la comunicare , întreabarea mea este , au trecut deja 25 zile , și încă nu am primit nimic acasă , iar permisul trebuie predat în 30 zile de la rămânerea definitivă , se poate face apel înainte de comunicare ? Are vre-un efect negativ dacă fac ? Mulțumesc și aștept un răspuns cat mai rapid !!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:34, 5 Mai 2025
Stati linistit, termenul de apel, de 30 de zile, incepe de la data comunicarii hotaririi din prima instanta, cea in care ati pierdut. Deci trebuie sa primiti acasa, prin posta acel document, data postei de primire plic fiind data oficiala a comunicarii. Dupa ce se implineste si termenul de apel, mai aveti acele (inca) 30 de zile in care trebuie sa predati permisul, impreuna cu hotarirea legalizata ca definitiva din prima instanta. Asta , daca nu doriti sa faceti apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, mi a luat anul trecut permisul pe 60 de zile, am ... alexandrupowge alexandrupowge bună ziua, mi a luat anul trecut permisul pe 60 de zile, am făcut contestație și pe data de 12.12.2024 am primit pe portal just respinge plângerea, pe ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa returnez permisul? vladyoyo97 vladyoyo97 Buna ziua! Am pierdut o contestatie legata de depasirea limitei de viteza in urma careia mi s-a suspendat permisul pe 90 de zile. Am primit instiintarea acasa ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească permis Andrei Gabriel10 Andrei Gabriel10 Am pierdut un proces împotriva unui PV de contravenție pentru suspendare permis pe data de 08.02.2023 si au trecut cele 30 de zile in care pot face apel ... (vezi toată discuția)