avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă am fost oprit de poliție în trafic și mi-au ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă am fost oprit de poliție în trafic și mi-au luat talonul pentru defecțiuni tehnice ...

Dacă am fost oprit de poliție în trafic și mi-au luat talonul pentru defecțiuni tehnice ,trebui sa duc vreo chitanță la poliție casa îmi de talonul sau cu stampila de la rar ,mă pot duce sa ridic talonul
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 20:04, 5 Mai 2025
Trebuie mers cu dovada de la RAR ca nu mai sunt acele defectiuni tehnice.
Dar după ce fac rarul mă pot duce sa ridic talonul pentru că amenda nam plătito că nu am avut deunde .nu trebui neapărat să le arăt și amenda că am platito la poliție nu ,daca trec rarul pot ridica talonul

latka a scris:

Trebuie mers cu dovada de la RAR ca nu mai sunt acele defectiuni tehnice.

Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2025
Nicusor1998, utilizator
Amenda o datorați primăriei, poliția nu are treabă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere talon Cosmin111 Cosmin111 Buna ziua, Astazi am fost oprit de un echipaj de la rutiera insotit de o echipa de la RAR, dupa ce mi-au verificat cauciucurile sa vada daca sunt de ... (vezi toată discuția)
Odiseea: sa contest proces verbal sau ... solutii ?! saxx saxx In drum spre casa am fost oprit de un echipaj de politie care erau \"la produs\" cu radarul. Cum nu aveam viteza, centura era pusa, chiar eram curios de ce ma ... (vezi toată discuția)
Amenda blocuri optice pentru ca "poate" (dupa spusele agentului) mcomanoiu mcomanoiu Buna ziua, In acest weekend, am fost oprit de un echipaj radar (ascuns), in esteriorul localitatii, pe o limitare de 50 km/h. Nu contest neaparat amenda ci ... (vezi toată discuția)