avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Blocarea accesului la boxa mea de catre o vecina, care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Blocarea accesului la boxa mea de catre o vecina, care are aceeasi intrare in boxa ei

Ma confrunt cu urmatoarea problema: vecina mea si-a facut o boxa, astfel incat intrarea in boxa mea (de la subsol) se face prin boxa ei - asa am preluat situatia de la fostul proprietar (de la care am cumparat apartamentul in care locuiesc). Dupa o vreme, vecina a schimbat incuietoarea, asa ca eu nu mai am acces la boxa mea. Am incercat sa o fac sa inteleaga ca am dreptul la o cheie, dar insista ca ea vrea sa aiba acces exclusiv la boxa.
Va rog frumos sa-mi scrieti care este cea mai rapida si mai sigura cale pentru a rezolva aceasta problema. Mentionez ca inca nu avem asociatie de proprietari, este in curs de constituire, de ceva timp...
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2025
iulia949, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:24, 5 Mai 2025
Cum nici una dintre boxe nu e legala, cu CF, nu va ramine decit sa faceti alta intrare, e cea mai sigura optiune.
Ambele boxe au CF. Si stiu ca aparent nu era legal ca ea sa-si faca boxa peste intrarea mea (a fostului proprietar), dar are acte in regula.
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2025
iulia949, utilizator
Atunci :
1. Ori va înțelegeți.
2. Ori va faceți intrare separată.
3.Ori mergeți în instanță. Angajați un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa cu acces blocat, de catre o vecina iulia949 iulia949 Ma confrunt cu urmatoarea problema: vecina mea si-a facut o boxa, astfel incat intrarea in boxa mea (de la subsol) se face prin boxa ei - asa am preluat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, ... Rozelia Rozelia Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, nu detin boxa deoarece la momentul in care m-am mutat in apartament nu aveam nevoie, intre ... (vezi toată discuția)
Boxa cu intrare comuna cu o vecina dificila, care imi interzice accesul iolaru iolaru In urma cu 2 ani m-am mutat intr-un apartament, prin contractul de cumparare atribuindu-mi-se si o boxa din subsolul blocului. problema este ca accesul in ... (vezi toată discuția)