avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am o fetiță de 13 ani și aș vrea să o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am o fetiță de 13 ani și aș vrea să o iau în ...

Bună ziua am o fetiță de 13 ani și aș vrea să o iau în Italia dar sunt divorțată de fostul soț și custodia este de comun acord ,însa fostul soț este la închisoare și a fost condamnat la 12 ani de închisoare și nu știu cum să procedez să obțin procură.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiti cu un avocat, puteti obtine prin instanta o substituire a acordului acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor - schimbare domiciliu si autoritate parinteasca mari1711 mari1711 buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: in urma cu 4 ani am divortat de fosta sotie,copilul minor ramanand in custodia ei,instanta desfacand ... (vezi toată discuția)
Vizita minori alinaio alinaio am divortat de sotul meu si avem o fetita impreuna iar fetita ia fost incredintata lui in urma divortului insa nu am deloc program de vizita ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am divortat la notar in 2016, custodie comuna copil. ... iuliancico iuliancico Buna ziua Am divortat la notar in 2016, custodie comuna copil. Acesta a ramas cu fosta sotie ce s-a stabilit in Italia. Am pastrat relatii normale respectind ... (vezi toată discuția)