avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale M-am trezit la impozite cu o mașină pe numele meu ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

M-am trezit la impozite cu o mașină pe numele meu din 2023 de care nu știu nimic.

Buna ziua , am fost la începutul anului sa vad ce am de plata la impozit și m-am trezit cu o mașină pe numele meu din 2023 de care nu știu nimic. Am făcut cerere la primărie și mi-au dat o copie după contractul de vânzare cumpărare cum a fost băgat în primărie , nu este semnătura mea.
Ce pot face in această situație suma de plata este de 8000 lei dintre care și o amendă de parcare luată cu aceeași mașină.
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 21:08, 9 Mai 2025
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti plangere penala la politie pt fals și uz de fals
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sau la Parchetul de pe langa Judecatoria de care apartineti. Impotriva vanzatorului din act, pe numele caruia ar trebui sa fie inmatriculat autovehiculul. Se poate trimite plangerea si prin email, cu documentul obtinut de la primarie atasat.
Ca gluma: eu zic sa dati masina furata... Daca tot sunteti obligat sa platiti impozit si amenzi macar sa va alegeti si cu masina.
La modul serios; inregistrarea unui autoturism se face nu numai cu cvc ci si cu buletinul titularului de rol. Se pare ca falsul este ceva mai elaborat si sa nu va treziti implicat in cine stie ce belele.
Că sa fie și mai frumos am verificat mașina după numărul de înmatriculare și seria de caroserie și apare radiata

Lulica a scris:

Ca gluma: eu zic sa dati masina furata... Daca tot sunteti obligat sa platiti impozit si amenzi macar sa va alegeti si cu masina.
La modul serios; inregistrarea unui autoturism se face nu numai cu cvc ci si cu buletinul titularului de rol. Se pare ca falsul este ceva mai elaborat si sa nu va treziti implicat in cine stie ce belele.

Radiata din evidențele Poliției?

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism din evidenta organelor fiscale lavra lavra Buna ziua, Cu ani de zile in urma, respectiv in 1995, cineva a inregistrat pe numele meu, fara acordul meu, verbal sau scris, deci fara stiinta mea, un ... (vezi toată discuția)
Obligativitate obtienere certificat fiscal?!?! julaikos julaikos Buna ziua,ma confrunt cu o mare problema si sper sa fiu indrumat cat mai bine pentru a o putea rezolva : -am achizitionat o masina,inmatriculata in romania,am ... (vezi toată discuția)
Fiscal fals cumparare masina ionutmmm ionutmmm de cateva saptamani m-am bagat singur intr-o mare belea,am cumparat o masina de la un intermediar care mi-a dat toate actele masinii si fiscalul pe numele ... (vezi toată discuția)