avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Părinții divorteaza ,au un fiu pe care îl ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Părinții divorteaza ,au un fiu pe care îl lasă ...

Buna ziua
Părinții divorteaza ,au un fiu pe care îl lasă bunicilor spre creștere și educare
Cu banii obținuți din vânzarea locuinței și cu ajutorul bunicilor tatăl cumpără un apartament
După câțiva ani se căsătorește cu o doamna cu doi copii, care-l convinge să vanda fiicei ei apartamentul cu uzufruct viager ei neavând copii împreună
Tatăl meu a decedat
Eu că fiu al lui pot ataca vânzarea apartamentului către fiica acesteia?

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil cu drept de uzufruct viager marius_br marius_br Doresc sa cumpar un imobil care are trei coproprietari si un beneficiar al unui drept de uzufruct viager (in conexiune cu doi dintre proprietari). Daca toti ... (vezi toată discuția)
Vanzare sau donatie ascunsa?! Alt-Utilizator Alt-Utilizator Buna ziua Avem urmatoarea situatie: Doamna A se casatoreste cu domnul B. Ambii au copii majori din casatorii anterioare - respectiv doamna A o fata - sa-i ... (vezi toată discuția)
Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ... BarbuViorica BarbuViorica Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ,avem 2 copii ,o fata si un baiat. Eu am mostenit un apartament de la parinti si fiul meu este ... (vezi toată discuția)