avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registrul agricol obligatoriu trebuie ținut și în ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registrul agricol obligatoriu trebuie ținut și în format tipărit nu numai electronic

Dat fiind că hârtia nu este un suport sensibil volatil ca suportul electronic de ce nu este obligatorie prin lege ținerea registrelor agricole obligatoriu și în format tipărit iar Legea Arhivelor Naționale să impună obligatoriu arhivare și pe suport de hârtie?
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2025
wazz, utilizator
Cel mai recent răspuns: wazz , utilizator 13:33, 8 Mai 2025
referitor la cloud informația este tocată în cloud-uri din China, deci oricând chinezii au acces la comanda acestora, dacă este cazul!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca exista legislatie in vigoare , ce rost are sa postati aici ca nu sunteti de acord cu ea ? Scrieti-le parlamentarilor , sau ministrului de resort , ei sunt in masura sa o modifice . Sau , conform Constitutiei Romaniei , puteti incepe o initiativa legislativa cetateneasca , in conditiile art 74 .
am scris
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru agricol tiparit wazz wazz Buna ziua De ce primaria nu mai are registru agricol tiparit ci doar electronic? Suportul electronic este extrem de volatil si perisabil. Primaria ar trebui ... (vezi toată discuția)
Registre in format electronic mariamadalina mariamadalina Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca exista vreo lege in baza careia registrele de intrari iesiri se pot tine in format electronic. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Se pot inlocui avizele de marfa pe hartie cu documente electronice? anmdumitrache anmdumitrache Buna ziua. Se pot inlocui avizele de marfa pe hartie cu documente electronice, astfel incat la un eventual control al diferitelor entitati de control pe ... (vezi toată discuția)