avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avocatul nu a depus nicio chitanță pentru onorariul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avocatul nu a depus nicio chitanță pentru onorariul său și nici nu a cerut recuperarea cheltuielilor de judecată

Bună ziua. În urma unui proces pentru stabilirea paternității și pensiei alimentare, domnul avocat nu a vrut sub nici o formă să depună chitanțele cu cheltuielile de judecată(onorariu) dat dânsului. L-am tot rugat să pună chitanțele și să mi le trimită și mie, însă de fiecare data îmi spunea să stau liniștită că sunt puse la dosar și ca totul este în regulă. La primirea hotărâri judecătorești acasă, am observat ca domnul nu a cerut cheltuielile de judecată(,onorariu ) nici măcar sa fi pus o chitanță. Pur și simplu i-am oferit o sumă exorbitanta de bani și nu mi se pare normal ce a făcut, pur și simplu ma dus cu zăhărelul. Chiar nu se poate face nimic în legătură cu asta? Să fie tras la răspundere acest domn avocat? Mulțumesc de răspunsuri .

Alte discuții în legătură

Recuperarea taxelor judiciare din contul avocatului lorexx lorexx Buna ziua. drept urmare a castigarii unor dosare, avocatul, ca reprezentant al societatii noastre, a incasat cheltuielile de judecata. Fireste, acestea i-au ... (vezi toată discuția)
Nu am chitanta de la primul avocat hopeless1 hopeless1 buna ziua! treaba e cam asa: am angajat un aparator la inceputul procesului si normal pana la primul termen i-am dat tot onorariul cerut. cand am convenit ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate si pensie alimentara cristinapopa31 cristinapopa31 buna ziua. sunt mama unei fetite de 5 ani,doresc sa fiu informata cat se poate de detaliat ce se poate face in cazul nostru. am avut o relatie de pe urma ... (vezi toată discuția)