avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua vreau si eu sa aflu despre concubinul meu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua vreau si eu sa aflu despre concubinul meu este în Zurich ...

Buna ziua vreau si eu sa aflu despre concubinul meu este an zurich si nu stiu de ce este la arest pentru amenzi sau pentru ce este nu stiu nimik despre el de 2 zile si politia nu ne da informati cum pot afla despre el

Alte discuții în legătură

Situatie de furt in elvetia Andreea4443 Andreea4443 Buna seara. Am un prieten care este plecat in Elvetia de doua saptamani,iar acum o saptamana i-a fost sunata familia de catre cineva din politia de la Zurich ... (vezi toată discuția)
Furt - elvetia Mihai_alexandru Mihai_alexandru Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - arestat in elvetia ancuta1234 ancuta1234 sotul meu este arestat in elvetia pt carduri,,,de aproximativ 8 zile nu a contactat pe nimeni.,..este posibil sa nu aiba dreptul la telefon...este posibil sa ... (vezi toată discuția)