avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plati Asociatie de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plati Asociatie de Proprietari

Buna ziua! Avem urmatoarea situatie:
- Pana la data de 03.04.25 Asociatia de proproetari a functionat cu 2 conturi bancare: 1 la ING inca se incasa chiria aferenta exploatarii spatiilor comunle (antena montata pe terasa blocului si din care doar Presedintele avea acces si facea plati) si unul la CEC in care se incasau cotele lunare si din care se platesc facturile de utilitati.
- Avand in vedere ca la 01.12.24 in AG s-a ales un alt presedinte, noul presedinte a mers la ING sa solicite actualizarea datelor iar acestia i-au spus ca este illegal sa existe 2 conturi bancare si au solicitat sa fie transferati banii si inchis contul.
- In 02.04 s-a facut transferul banilor din ING in CEC
- In 27.03 din contul de la CEC (fond de rulment) s-a platit o factura reprezentand o completare la un contract mai mare pt montare detectoare gaz pe casa scarii, contract achitat initial din contul de la ING.
- Avand in vedere data afisarii listei pt luna 03.25 in 22.04.25, se putea face o regularizare (compensare suma fond de rulment cu suma din fondul de reparatii varsat din ING) astfel incat aceasta factura sa nu fie pusa pe lista de plata a lunii martie?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inselaciuni niko30 niko30 DOMINILOR CUM TREBUIE SA PROCEDEZ INTRUCAT AM PLATIT PENALITATE DE 900 LEI PE UN CALCUL FACUT DE O CONTABILA CARE MI-A PUS PENALITATE INCLUSIV PE CHITANTE ... (vezi toată discuția)
Repartizare dobanda fond de rulment narciisa narciisa 1. Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie: - in adunarea generala s-a decis ca, diferenta de cotizat la fondul de ... (vezi toată discuția)
Dobanda la fondul de rulment migaste migaste Am preluat administratia unei asociatii de proprietari de la cineva care a impartit dobanda fondului de rulment pe proprietari, pe motiv ca sunt banii ... (vezi toată discuția)