avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass pentru dividente 2023 ( peste 24 salarii)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass pentru dividente 2023 ( peste 24 salarii)

Buna ziua,
Pentru dividente 2023 ( peste 24 salarii) acordate in 2024 de plateste cass prin d212 acum in 2025?
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:47, 6 Mai 2025
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pf - amnistie cass venituri estimate 2024 flaviuscondrea flaviuscondrea Buna ziua! Pentru o persoana care are venituri din dividende pe anul 2023 si a depus declaratia unica prin care a declarat veniturile pe 2023, a platit si ... (vezi toată discuția)
Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Lucian 1987 Lucian 1987 Bună seara, Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Conform noilor modificări fiscale ( ordonanta 115/2023 -ordonanța \"trenulet\"), impozitul ... (vezi toată discuția)
Plata cass dacă am cumpărat actiuni AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am cumpărat acțiuni la Bursa București anul trecut și am primit dividente Am înțeles că impozitul pe dividente se reține la sursa ,la brokerul cu care ... (vezi toată discuția)