avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, am avut o dauna la FGA unde am avut deviz ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, am avut o dauna la FGA unde am avut deviz de reparatii ...

Buna ziua, am avut o dauna la FGA unde am avut deviz de reparatii in valoare de 27.500 ron iar problema este ca ei mi-au virat doar 20.000 ron.
Avand in vedere ca eu am platit pentru reparatia masinii suma de 26.000 ron la service deoarece nu a vrut nimeni sa imi repare masina si sa recupereze ei banii de la FGA am fost nevoit sa platesc eu reparatiile la momentul respectiv si sa achit contravaloarea reparatiei. Problema este ca eu am platit cu 6.000 ron mai mult decat am incasat de la ei adica nu mi-am recuperat toata suma achitata pentru reparatia masinii.
Cum as putea sa imi recuperez banii ??
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 18:57, 12 Mai 2025
Cereți să vă trimită și decizia în care este motivat de ce au plătit mai puțin ( dacă nu cumva este o eroare ). Dacă nu sunteți mulțumit, puteți contesta decizia în 10 zile de la data primirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire fga gresita ancafa ancafa Buna ziua, Anul trecut in luna octombie am depus crreri de despagubire pentru doua dosare CASCO de la City Insurance, spre FGA. Am primit numarul de ... (vezi toată discuția)
Service-ul auto are dreptul sa nu-mi returneze masina pana ce asigurarile nu achita reparatia ? obi-wan obi-wan Buna seara, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : Un prieten a avut un accident cu autoturismul proprietate. Masina este asigurata la o ... (vezi toată discuția)
Modalitatea contestarii sumei platite de asigurator sevice-ului ca despagubire Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea intrebare: Care este procedura prin care trebuie adus la cunostinta asiguratorului faptul ca ... (vezi toată discuția)