avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ! Sunt studenta am 21 de ani și primesc pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ! Sunt studenta am 21 de ani și primesc pensie de urmaș ...

Bună ! Sunt studenta am 21 de ani și primesc pensie de urmaș din partea tatălui meu care a decedat ,având postul de polițist. Doream să întreb dacă pot să lucrez ca și consilier de vânzări part time fără să mi se sisteze pensia.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:14, 7 Mai 2025
Copiii beneficiari ai pensiei de urmas pot cumula pensia de urmas cu alte venituri inclusiv cu venituri din salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu si pensie de urmas conform legii nr. 263/2010 tsk766 tsk766 Va salut, Conform noii legi a pensiilor promulgata in 2011, un student care beneficiaza de pensie de urmas, poate lucra fara a pierde pensia. In ce ... (vezi toată discuția)
Angajare full time si cumul pensie de urmas ContSters331226 ContSters331226 Buna seara. Am si eu o intrebare. Am varsta de 19 ani si am pensie de urmas dupa tatal meu. Sunt studenta , anul I , la facultate.. Am posibilitatea de a ma ... (vezi toată discuția)
Primesc pensie de urmas daca ma casatoresc? Magda02 Magda02 Buna ziua, Primesc pensie de urmas dupa decesul tatalui meu de la varsta de 8 ani, in prezent am 23. In vara aceasta o sa ma casatoresc si o sa incep sa ... (vezi toată discuția)