avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Agenti de vanzari care se deplaseaza pe teren la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Agenti de vanzari care se deplaseaza pe teren la clienti (in functie de intalnirile stabilite) cu masina firmei.

Buna ziua. Am urmatoarea situatie: avem agenti de vanzari in Bucuresti care se deplaseaza pe teren la clienti (in functie de intalnirile stabilite) cu masina firmei.
1. Este obligatorie incheierea unei clauze de mobilitate la CIM daca nu se doreste acest lucru?
2. Este obligatoriu a se preciza in CIM faptul ca angajatorul deconteaza combustibilul?
Daca raspunsul la intrebarea 2 este afirmativ, se transmite in Revisal, avand în vedere ca valoarea poate diferi de la o luna la alta?
Multumesc!

Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Întocmirea corecta a foilor de parcurs: poate fi trecut pe ele traseul la și de la locul de muncă? PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna seara. Va rog sa ma lămuriti legat de foile de parcurs. De puțin timp am primit o noua sarcina la locul de munca și anume sa întocmesc foile de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)
Angajare cu cim vs contract prestari servicii. ce recomandati?? Adrian1483 Adrian1483 O firma mica are nevoie de un angajat pentru activitatea de vanzari, presupunand deplasarea la clienti, etc. Avand in vedere noile prevederi ale Codului ... (vezi toată discuția)