avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sunt divorțat de 2 ani , avem o firmă în comun
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sunt divorțat de 2 ani , avem o firmă în comun

Bună ziua ,

Sunt divorțat de 2 ani , avem o firmă care suntem 50/50 fosta sotie , este administrator în societate. Decand am divorțat nu am avut acces la firma la nici un fel de act al societății. Anul trecut nu am primit și nu am fost chemat la AGA societății. În schimb anul acesta am primit de la contabilitate această AGA sa o semnez și ca imi asum pierderile societății. Din ce mi-a transmis contabila nu ar avea datorii catre furnizori. Cum ar fii corect sa procedez ? Multumesc anticipat pentru răspuns. O zi bună
Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:19, 7 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie analizata hotararea Aga si eventuale acte contabile ale societatii, apelati la un avocat pentru acest demers ca sa stiti ce consecinte poate avea semnatura dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat neadministrator 50% cristinamatei1981 cristinamatei1981 Buna ziua, Problema este urmatoarea: Sunt asociat intr-un srl 50%-celalat asociat este si administrator desemnat prin actul constitutiv.In cadrul acestei ... (vezi toată discuția)
Insolventa, sfaturi pentru inchiderea societatii grigore80 grigore80 Buna ziua, in prezent sunt administrator al unei societati comerciale cu raspundere limitata, detinand 70% din partile sociale, restul de 30% detinand o doamna ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare simultana srl Eugenia04 Eugenia04 Buna seara Detin un SRL in care suntem 2 asociati si am decis sa inchidem firma, fara lichidator, neavand nici un fel de active si pasive (am discutat cu ... (vezi toată discuția)