Buna ziua. Intre casa parinteasca si biserica adventista exista un spatiu mic cat un drum cu sens unic care face legatura cu gradina noastra. Bunicii mei au cumparat gradina din spatele surii acum 50 de ani si au inchis acel spatiu pentru ca intrau oamnenii si aruncau mizerii. Este un parau care tranverseaza gradina si acel spatiu iar tatal meu l-a canalizat pentru a nu mai fi probleme ( parte cu burlan si o parte cu un fel de dig). Acel parau aduce mereu mizerii din partea de sus (din cartierul rromilor), iar partea de gradina si spatiul ala era mereu curatat de noi sau de cateva persoane de la biserica avand in vedere ca tatal meu a murit acum 2 ani. Acum primaria vrea sa transforme acel apatiu in parcare pentru biserica adventista pentru a nu mai bloca strada. Nu o sa incapa decat 5 sau 6 masini acolo. Problema e ca pe vremea strabunicilor acel loc era considerat comunal, facand accesul mult mai usor (mers pe jos prin 2-3 gradini) spre cartierul de sus. Ce e de facut? Cum trebuie sa procedez? este vreun drept de uzucapiune acolo? Stiu ca s-au facut masuratori cadastrale prin fonduri UE, dar nu stiu daca s-a luat in calcul si acel spatiu (de acest aspect s-a ocupat bunica mea).