avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am actiuni la Biofarm Bucuresti si vreau sa le vand.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am actiuni la Biofarm Bucuresti si vreau sa le vand.

Am actiuni la Biofarm Bucuresti si vreau sa le vand. Cu cine pot sa i-au legatura ca sa le vand?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 15:33, 7 Mai 2025
Buna ziua,
Actiunile Biofarm sunt tranzactionate la BVB, simbol BIO, va adresati unui broker, lista o gasiti pe bvb.ro in sectiunea intermediari
[ link extern ]
detalii despre pret in link-ul atasat, in caz ca vreti sa calculati ce bani veti primi dupa retinerea impozitului si a comisionului de tranzactionare.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni la sif banat crisana july21 july21 Buna ziua ,va rog sa ma ajutati daca puteti sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu actiunile BANAT CRISANA,as dori sa le vand si as vrea sa stiu ce valoare ... (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni sif blackjack blackjack Buna ziua, As dori sa vand 6000 actiuni SIF Muntenia. Cum trebuie sa procedez si care este pretul acestora? (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni - trebuie declarati banii? Roxana_Gr Roxana_Gr Buna seara, Soacra mea intentioneaza sa vanda pe bursa niste actiuni pe care le are la o banca, in cuantum de aproximativ 12.000 de euro, vrand ulterior sa ... (vezi toată discuția)