avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cu un vecin extrem de arogant
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cu un vecin extrem de arogant

buna ziua
avem un vecin de bloc extrem de arogant si care foloseste tactici golanesti de intimidare de fiecare data cand nu-i convine ceva; ultima oara, el, fratele si cumnatul au folosit injurii si amenintari la adresa sotului meu. Vreau sa stiu ce se poate face impotriva acestui comportament si daca inregistrarile si filmarile vor fi admise in instanta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:50, 9 Mai 2025
Daca nu va intelegeti amiabil, puteti deschide actiune in instanta. Prezentati probele pe care le detineti si martori. Va poate fi utila o consultatie, contracost, la un avocat.
Multumesc!
asta si intentionez. dar intrebarea este, se accepta in instanta filmari si inregistrari?
Nu avem de unde sa stim ce decide instanta de judecata.
cris_telle a scris:
Multumesc!
asta si intentionez. dar intrebarea este, se accepta in instanta filmari si inregistrari?

Se accepta. Conteaza si ce cale urmati.
„Amenintarile” pot fi, in anumite situatii, infractiune.
Intr-adevar, o evaluare printr-un avocat poate fi utila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii repetate din partea vecinilor ionicafrancesca ionicafrancesca buna ziua! motivul pentru care primesc injurii repetate din partea unor vecini (sot si sotie) de aproximativ 2 saptamani este faptul ca ei tineau un caine ... (vezi toată discuția)
Divorț fără acordul soțului, amenințări cu filmulețe și înregistrări care (spune el) îl vor ajuta să obțină copilul. se va ține cont de ele? raluca07 raluca07 Buna ziua. In urma cu ceva timp am decis sa divortez de sotul meu la baza fiind infidelitatea si lipsa de respect fata de mine si agresiunile verbale si fizice ... (vezi toată discuția)
Divort- probe acceptate tynacon tynacon buna ziua . va rog sa imi spuneti daca sunt admise ca probe pentru divort inregistrarile audio din care riese ca sunt amenintata si jignita de catre sot si ... (vezi toată discuția)