avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua sunt data in judecata de v.ecin,avem luat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua sunt data in judecata de v.ecin,avem luat pamantul ...

buna ziua
sunt data in judecata de vecin,avem luat pamantul de la acelasi proprietar .are facuta intabulare recent ,eu o am din 2007.
Am gasit tarusi pusi in gradina mea ,unde a facut intabulare pe o suprafata de 600 m.sustinand ca ii lipsesc,cu toate ca eu ii am intabulati.
In intabularea mea reiese ca am lipsa 800 metri fata de contractul de cumparare,
Recent am descoperit ca el nu s-ia intabulat toata suprafata de teren pe care o detine,fiind vorba de 900 m,se observa din schita cadastrala.
Am fost la primarie sa solicit o dovada precum ca are suprafata si nu este intabulata, dar o detine,unde am fost refuzata.Pot sa mentionez ca a fost si experta ,da nu a tinut cont de hotarul si intabularea mea.
Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati ce as putea face sa duc o dovada la dosar.
Va multumesc pentru eventualul raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2025
b miha, utilizator
Cel mai recent răspuns: b miha , utilizator 20:23, 7 Mai 2025
De îndrumat va poate îndŕuma doar av angajat dacă aveți, sau av la care mergeți cu actele pt o consultație.zNu putem sa ghicim noi stadiul dosarului dvs.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
multumesc ptr raspuns......eu voiam sa stiu ,daca e corect ca primaria sa se opuna ptr ami elibera o dovada?
b miha, utilizator
Solicitați instantei sa facă o adresa către primăria respectiva pt transmite informațiile respective.Mi se pare ca nu aveți av pt ca dacă aveați nu va blocați la orice problema minora.. Situatia de fapt pe care doriti sa o dovediti poate rezulta dintr o expertiza,din declarațiile unor martori interogatoriu etc.
am avocat , nu inteleg ,imi repeta ca sunt parata si nu am cum sa cer asa ceva ,expertiza se pare ca nu sa uitat decat la intabularea lui,fara sa tina cont de terenul care era neintabulat ,culmea ca este si gard acolo cu vecinul
b miha, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Detin teren cu acte-probleme cu vecinii si/sau primaria Fagaraseanul Fagaraseanul Buna ziua! Detin o suprafata de teren de cca 1200m , 8 m si jumatate latime, cu TITLU DE PROPRIETATE (de la bunicu) si INTABULAT (masurat de topometrist), ... (vezi toată discuția)
Nu pot intabula teren cumpărat cu contract notarial. buna ziua. dețin un teren, achiziționat prin contract de vânzare ... Gabrya Gabrya Buna ziua. Dețin un teren, achiziționat prin contract de vânzare cumpărare din 1998 pe care însă, nu l-am intabulat. In 2007 am incercat intabularea, ... (vezi toată discuția)