avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună seara, am primit de la cadastru în urma ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună seara, am primit de la cadastru în urma măsurătorilor ...

Bună seara, am primit de la cadastru în urma măsurătorilor efectuate un număr de top,asta înseamnă că sunt intabulat sau ce trebuie să m-ai fac să devin proprietar ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o nelămurire. sunt proprietar pe o suprafață ... GeorgeeNcl GeorgeeNcl Bună ziua! Am o nelămurire. Sunt proprietar pe o suprafață de teren intravilan (7.700 m). Acum 23 de ani (anul 2000) am vrut să dau o parte din ... (vezi toată discuția)
Cadastru & intabulare curte in indiviziune starcopit starcopit As dori sa fac documentatia cadastrala la un apartament care face parte dintr-un mic bloc cu 4 apartamente si o curte. Titlul de proprietate pe curte este ... (vezi toată discuția)
Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)