avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara. Am fost parte intr-un dosar de catre ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara. Am fost parte intr-un dosar de catre DIICOT . Un ...

Buna seara. Am fost parte intr-un dosar de catre DIICOT . Un prieten a pus pe numele meu o masina fara sa semnez . Nu am semnat nici un act , am declarat asta la DIICOT iar procuroarea mi-a spus ca sa stau linistit ca mie nu imi v-a face nimic ca am recunoscut adevarul . Intre timp procesul a durat 8 ani , timp in care acest prieten nu a platit impozitul masinii , s-a strans undeva peste 11.000 euro suma de plata, am fost executat pe un apartament lasat de bunica mea si l-am rugat sa imi de-a banii de pe impozit ca sa pun diferenta care o aveam pentru apartmament sa nu il pierd si nu a vrut . Am fost dupa aceea executat silit si dupa a platit impozitul , dupa ce executoarea a platit toate creantele , inclusiv impozitul lui. Acum s-a terminat procesul cu masinile si i s-a ridicat sechestrul dar tot eu sunt proprietarul in acte al masinii. In acest moment am de platit 30.000 lei aproximativ pentru masina , procesul terminat , eu sunt in acte proprietar . Ce se intampla ? Cine ramane proprietar ? Eu , sau el dupa toate declarate la DIICOT , avand in vedere ca eu in acest moment sunt proprietarul masinii .
Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2025
Welcome, utilizator
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 05:49, 8 Mai 2025
Buna ziua,

1.cu toate ca nu ati semnat nimic, “prietenul” avea toate datele personale ale Dvs
2. masina ramâne pe numele Dvs, dacã nu este altfel prevãzut în sentintã
3.daca sunteti “proprietarul in acte” puteti vinde, radia sa nu mai aveti de platit la stat
4. puteti recupera banii de la “prietenul” la un proces indelungat, codtisitor etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt divortata, sotul este inchis, si nu am facut partajul dupa ... Grape Grape Sunt divortata, sotul este inchis, si nu am facut partajul dupa duvort. El este dispus sa imi ofere partea lui din apartamentul pe care il avem impreuna, insa ... (vezi toată discuția)
Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)
Probleme impozit auto lary_alexandra2 lary_alexandra2 In anul 2001 am cumparat un autoturism renault 20 anul fab.1980 de la un prieten fara a face acte pe numele meu .Dupa doi ani am instrainat-o altei ... (vezi toată discuția)