avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am cumparat acum 5 ani un apartament prin ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am cumparat acum 5 ani un apartament prin credit ...

Buna ziua!
Am cumparat , acum 5 ani,un apartament prin credit ipotecar in Navodari pe care il folosim doar vara.
Am constatat acum , ca placa de faianta , de 1,20*90 cm , din bucatarie se despeinde si cade, deasemeni la toate geamurile au aparut infiltratii de apa, la balcon s-a desprins zigraveala de pe petete unde este usa balconului.
Va rog sa-mi spuneti daca dezvoltatorul are vre-o responsabilitate fata de cele etalate mai sus.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:11, 8 Mai 2025
Responsabilitatea o gasiti in contractul incheiat, e legea partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am cumparat , acum 5 ani,un apartament prin credit ... lucicasweis lucicasweis Buna ziua! Am cumparat , acum 5 ani,un apartament prin credit ipotecar in Navodari pe care il folosim doar vara. Am constatat acum , ca placa de faianta , de ... (vezi toată discuția)
Infiltratii balcon alinacosescu alinacosescu Buna ziua,azi s-a prezentat la mine la usa vecina de la etajul inferior impreuna cu un \'individ de la asigurari\',zicandu-mi ca daca nu fac ceva in legatura ... (vezi toată discuția)
Modificari apartament credit ipotecar cristea_marius cristea_marius Buna ziua, Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament si am facut antecontractul cu avansul de 15%, acesta are cadastrul facut dar eu am ... (vezi toată discuția)