avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se dau și răspunsuri la întrebări,ca din ce observ ...
Discuție deschisă în Executare silită

Se dau și răspunsuri la întrebări,ca din ce observ ,în cea ...

Se dau și răspunsuri la întrebări,ca din ce observ ,în cea mai buna varianta primești o propunere de ajutor doar sub o anumita înțelegere în bani,e o întrebare simpla ,dacă poate cineva sa răspundă dau și bani,dar sa știu înainte de toate dacă se poate face ceva.Am poprire pe cont deși fostul angajator a oprit bani din salariu dar nu a plătit suma ce trebuia sa o recupereze executorul,pot sa fac ceva în privința asta dau nu?
Da , puteti sa il dati in judecata . Acest raspuns este gratuit .
Mulțumesc!

CHKa a scris:

Da , puteti sa il dati in judecata . Acest raspuns este gratuit .

Ati vorbit cu executorul'?
L-ati instiinta ca angajatorul va oprit banii de salariu'?
Da,am sunat de mai multe ori.Efectiv nu primesc nici un răspuns,la început chiar ma certa ca nu e vina lor și ca eu trebuie sa plătesc.

Dapix a scris:

Ati vorbit cu executorul'?
L-ati instiinta ca angajatorul va oprit banii de salariu'?

Asa este, dv. trebuie sa platiti. Notificati angajatorul. Nu imi e clar de unde stiti ca acesta nu a platit daca nu primiti niciun raspuns de la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar neplatit dupa 3 ani moschino1 moschino1 Buna ziua Parintii mei au facut un credit ipotecar in anul 2009,ultima rata a fost plata in anul 2011 dar nu isi mai amintesc in ce luna.Anul acesta in luna ... (vezi toată discuția)
Perimare executare viciucviciu viciucviciu Acum trei ani am primit la serviciu o poprire pe salariu de la un executor. Am facut o intelegere de plata cu aceste , am platit o luna , dupa care nu am mai ... (vezi toată discuția)