avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, sunt debransat de la incalzirea blocului in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, sunt debransat de la incalzirea blocului in care locuiesc ...

Buna ziua, sunt debransat de la incalzirea blocului in care locuiesc (care se face cu centrala termica pe bloc) si detion o centrala termica proprie. Recent, Asociatia de Proprietari a hotarat sa inlocuiasca centrala termica pe bloc si a stabilit plata unei sume pe o perioada de 2 ani pentru fiecare locatar, inclusiv pentru cei debransati. Consider ca eu sunt obligat doar la cota parte din cheltuielile comune pentru incalzire si eventual tot la o cota parte din costul inlocuirii centarlei vechi insa Asociatia imi solicita aceeasi suma ca si unui locatar care nu are centrala termica proprie si se incalzeste 100% cu centrala de bloc. Ce posibilitati legale am sa nu fiu obligat la acest cost ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:19, 8 Mai 2025
Puteți contesta în justiție hotărârea adunării generale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa va adresez urmatoarea intrebare. locuiesc ... vaid66 vaid66 Buna ziua, Doresc sa va adresez urmatoarea intrebare. Locuiesc intr-un bloc de apartament cu 2 scari conectat la reteaua de incalzire in felul urmator: - ... (vezi toată discuția)
Daca se sparge coloana principala de incalzire,cine plateste? iozsi39 iozsi39 am o intrebare:sunt singurul de pe coloana care a ramas racordat la instalatia de incalzire a orasului;daca coloana principala se sparge la un vecin,cine ... (vezi toată discuția)
Investitie centrala bloc noua Arrina2015 Arrina2015 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc vechi cu mai putin de 20 de apartamente, cu centrala termica proprie din anii \'70, ce este intr-un stadiu avansat de ... (vezi toată discuția)