avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Am o poprire pe PFA,dar executorul nu mi-a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Am o poprire pe PFA,dar executorul nu mi-a trimis acasa ...

Buna ziua.Am o poprire pe PFA,dar executorul nu mi-a trimis acasa nici o hartie.M-am trezit cu poprirea pe cont.Suma initiala 950 lei,iar suma de executat 2800 lei.Eu nu pot inchide PFA pana la stingerea datoriilor,sunt constienta.Dar totusi doresc sa fac contestatie la executare.Am cerut in scris cu confirmare de primire actele dosarului.Inca nu le-am primit.Pot trimite cererea cu copiile aferente prin email la judecatorie?Din pacate nu ma pot invoi de la serviciu.

Multumesc!
Contestatia se depune obligatoriu in maxim 15 zile calendaristice de cand ati luat la cunostiinta de executare.

Nu veti primi copia dosarului executional, ca nu asa se solicita procedural.
Depinde ce anume doriti sa contestati, ca sa nu va fie respinsa cererea.
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2025
Dapix, utilizator
Buna ziua!
Contestatia doresc sa o fac pentru dobanda impusa de cei de la Digi,in cuantum de 1300 lei.
Dacă mai sunteți în termenul legal de 15 zile, puteți depune contestația la judecătorie.
Dacă termenul a fost depășit, va fi respinsă acțiunea ca tardiv formulată.
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2025
Dapix, utilizator
Poprirea nu se anunta, execvutorul nu era obligat sa va trimita ceva acasa. Puteti trimite si pe email, insa motivul de mai sus nu este unul valid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitate contestatie executare silita Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am depus o contestatie la executare, insa dupa termenul de 15 zile.Problema este ca eu nu am fost acasa si am fost anuntata de administratora ca am ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara notificare doar_dana doar_dana Buna ziua, am primit o notificare din partea bancii de la care imi primesc pensia, cum ca s-a facut poprire pe conturi de catre un executor judecatoresc. Deja ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa inteleg limbajul juridic folosit intr-o ... LIBI LIBI Buna ziua, Doresc sa inteleg limbajul juridic folosit intr-o decizie data astazi intr-un proces aflat pe rolul judecatoriei Iasi, in care se decide ... (vezi toată discuția)