avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In cadrul unei companii, poate un angajat- ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In cadrul unei companii, poate un angajat- diriginte ...

Buna ziua,
In cadrul unei companii, poate un angajat-
diriginte de santier sa fie intocmitor de caiet de sarcini, nota de fundamentare valoare, sa faca parte din comisia de licitatie, iar apoi sa verifice aceeasi investitie in calitate de diriginte de santier?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 8 Mai 2025
Nu poate fi in doua comisii, de licitatie si de receptie.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Link-ul in cauza nu raspunde la ce a intrebat userul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o nelămurire. la construirea unei case în regie proprie ... MariusValentin MariusValentin Am o nelămurire. La construirea unei case în regie proprie există obligatia de întocmire a cărții tehnice ? Si daca da ce ar trebui sa cuprindă ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie buna executie: perioada de garantie a unei ... cateldestept cateldestept Recuperare garantie buna executie: Perioada de garantie a unei lucrari este expirata, nu s-a organizat receptie finala, deoarece constructorul nu mai raspunde ... (vezi toată discuția)
In cazul achizitiei publice de lucrari se poate apela la o firma de consultanta pentru intocmirea caietului de sarcini daca responsabilul de achizitii publice nu are competenta necesara? Bogdan.Stavarache Bogdan.Stavarache Sunt responsabil achizitii publice in cadrul autoritatii contractante. Specializarea mea de baza conform studiilor si experientei este expert IT, dar in ... (vezi toată discuția)