avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Tatal meu are un act de proprietate pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Tatal meu are un act de proprietate pe suprafața ...

Bună ziua.
Tatal meu are un act de proprietate pe suprafața de 2800 metri, toate actele indică tarlaua 1, parcela 2, iar la primărie nu se regăsește nimic pe numele lui cu aceasta tarla și parcela, au specificat ca pe aceasta tarla și parcela este proprietatea primăriei....cum putem remedia situația? Va rog un sfat
Trebuie vazut actul, ce anume este, daca platea impozit etc.
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Da, se plătește impozit din 2006 pe el. S-a eliberat certificat fiscal acum o luna, are carte funciara pe numele lui cu suprafața totală de 2800 metri

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Trebuie vazut actul, ce anume este, daca platea impozit etc.

Vorbiti cu un avocat, trebuie vazute actele, cum platea impozit daca nu avea terenul pe rol...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de corectare a unei erori de inscris in tp cu efecte asupra unui contract de v-c ulterior CosticaP CosticaP Buna ziua, am o speta destul de complicata (pentru mine) la care va cer un sfat. In anul 2006 am cumparat un teren extravilan. Vanzatorul mostenise terenul, ... (vezi toată discuția)
Greseli in cartea funciara Fendrihan Fendrihan am cumparat un teren in Jilava si cand sa facem certificate de urbanism, surpriza nu se poate pentru ca locul era in alta parte decat in actul original. La ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)