avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua,mă intreb,cum treb.sa procedez,pt.a afla ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua,mă intreb,cum treb.sa procedez,pt.a afla exact in ...

Bună ziua,mă intreb,cum treb.sa procedez,pt.a afla exact in ce condiții pot iesi la pensie,in functie de vechimea in munca.,Am situația vechimii,din 2001in prezent,și cartea de muncă,anterior.Cine mă poate ajuta,cu aceste date?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 8 Mai 2025
Postati:
- data de nastere, sexul;
- stagiul complet de cotizare, anii lucrati, armata, somaj , daca sunteti femeie nr de copii nascuti ;
- daca ati lucrat sau nu in grupe de munca , daca da, perioada

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie grupa i reny.c reny.c Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu calculul varstei de pensionare? situatia sta cam asa: Vechime totala 31 de ani, din care 22 ani grupa I de munca, iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as vrea un raspuns daca stie cineva. am 56 de ani si ... uituc3333 uituc3333 buna ziua as vrea un raspuns daca stie cineva. am 56 de ani si am lucrat din 1984,numai in grupa 1. lucru-armata-lucru.somaj,pina in februarie 2001. 14 ani ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensia de drept? clava clava Sunt nascuta pe 23-10-1955. Din 1.10.2005 sunt pensionara pe caz de boala, gradul II. Pana la acea data, am 32 ani vechime in munca, din care 18 ani si 6 ... (vezi toată discuția)