avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Contextul problemei: avem casa de la tara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Contextul problemei: avem casa de la tara in jud. ...

Buna ziua.

Contextul problemei: avem casa de la tara in jud. Arges. Drumul de acolo este un drum pietruit si deserveste mai multe familii, doar ca nu a fost facuta mentenanta acestuia ca la carte. M-am rugat mereu de cei de la primarie, iar maximul pe care l-am primit a fost un buldoexcavator pentru a putea "nivela" terenul (pun ghilimele pentru ca nu e suficient).

Am facut cereri scrise, oficiale si au fost trimise si pe e-mail. Am instiintat si Consiliul Judetean cu privire la acest lucru, dar mi-a fost zis ca drumul intra in servitutea Consiliului Local.

Ce metode pot aplica pentru a face primaria sa efectueze mentenanta drumului si a-l aduce la starea initiala pentru care a fost proiectat? La momentul actual e in situatia in care o ambulanta nu poate ajunge la unul din batranii de pe acea ulita.

Mentionez ca nu vreau asfaltare (pentru mine asta e un vis frumos), ci doar mentenanta acestuia care ar include: repietruirea, efectuarea de santuri de drenaj al apei si exterminarea vegetatiei marginale a drumului.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Razboi cu primaria van_allen78 van_allen78 Buna seara! In ultima vreme, de vreo o luna de zile, primaria, de fapt, un consilier, I se pare ca ulita este prea stramta (desi masoara 4 metri drumul in zona ... (vezi toată discuția)
Cedare cu titlu gratuit drum servitute catre primarie/municipalitate K.Ela K.Ela Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o situatie de donatie drum servitute catre municipalitate/primarie. Proprietarul drumului e in varsta si nu poate umbla ... (vezi toată discuția)
Curte si gradina inundata loadingvirus loadingvirus Buna ziua, Stiu ca astazi este 8 Martie ocazie cu care doresc La Multi Ani tuturor doamnelor, domnisoarelor, fetelor, fetitelor si nu in ultimul rand ... (vezi toată discuția)