avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am pfa si atestat bolt.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am pfa si atestat bolt.

Buna ziua! Am pfa si atestat bolt.
Pot sa colaborez cu o flota cu acest pfa? Daca da in ce conditii? Mentionez ca am contract de munca la alta societate pe 8 ore. Si daca eu ca pfa care colaborez cu flota am nevoie de cod de tva intracomunitar atunci cand facturez serviciile la flota.
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Societate flota partener bolt JANAI JANAI societate flota partener bolt are in loc de angajati srl partenere care face serviciul de transport in locul flotei iar flota percepe un comision de 10% pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniul ridesharing (bolt) anitoaiei.cosminpfa anitoaiei.cosminpfa Buna ziua, Am deschis un PFA in domeniul ridesharing (Bolt) cod CAEN 4939 - Alte transporturi terestre de calatori n.c.a. Am achizitionat semnatura ... (vezi toată discuția)
Flotele partenere uber/bolt pot colabora legal cu pfa. Alex1. Alex1. Buna seara. Flotele partenere Uber/Bolt pot colabora legal printr-un contract de servicii cu șoferi care au PFA (cu atestat). sau numa prin angajare? Sunt ... (vezi toată discuția)